Aanstaande workshops, proeflessen en salons

Een tangosalon (of ook wel milonga genoemd) is een gelegenheid waarbij er tango muziek gedraaid wordt en er vrij wordt gedanst.

Op deze pagina vind je onze (en andere) tango-evenementen en kun je je tevens inschrijven voor de door ons georganiseerde workshops.

We zien je graag bij ons op de dansvloer.

!! Zondag 2 juni a.s. workshops, salon en dansoptreden !!

Schrijf je in!!!

Dubbele workshop met Florencia Marioni & Yerpun Castro

€ 27,50 € 25,00
Schrijf je in!!!

Dubbele workshop met Florencia Marioni & Yerpun Castro

€ 27,50 € 25,00

In samenwerking met Tango Circle biedt Tango Azul zondag 2 juni a.s. een inspirerende middag met workshops, salon en een dansoptreden van Yerpun Castro & Florencia Marioni. Wees welkom en geniet van de verdiepende workshops, die je verder brengen in jouw dans(plezier).

 

Workshop 1 van 12:15 – 13:30 uur:

The importance of pauses and change of dynamics. Breathing as a driver of communication and connection.

(Het belang van pauzes en verandering van dynamiek. Ademen als aanjager van communicatie en verbinding)

Workshop 2 van 13:45 – 15:00 uur:

Circular turns for reduced spaces (Cirkelvormige bochten voor in beperkte ruimte)

 

De workshops kunnen niet afzonderlijk worden geboekt. Je schrijft je in voor deelname aan beide workshops. Deur open vanaf 11:45 uur, ontvangst met koffie en thee. Aansluitend salon met DJ Yerpun. Tijdens de salon een dansdemonstratie van Florencia & Yerpun.

 

Locatie: Domusica, Radewijnstraat 10, 8022 BG, Zwolle

 

Deze workshops zijn onderdeel uit de reeks "CRÉME DE LA CRÉME" door Tango Circle: "Créme de la créme is een mooie mogelijkheid om maestro's uit het buitenland te ontmoeten, te delen en te leren."  Het weekend van 1 en 2 juni a.s. staat in het teken van de samenwerking van Tango Circle met Florencia Marioni. Voor meer info voor de workshops en salon op zaterdag 1 juni a.s. bezoek je de site van Tango Circle

Salons in de regio

Wil je graag dansen en niet te ver reizen? Hieronder vindt je informatie over salons, milonga's en/of andere dansevenementen in de ruime regio van Zwolle.

Disclaimer: deze dansgelegenheden worden niet georganiseerd door Stichting Tango Azul Zwolle en zijn niet gelinkt aan onze stichting. De informatie wordt aangeleverd door de organiserende partij(en). STAZ draagt op geen enkele wijze verantwoordelijk voor deze activiteiten en/of de juistheid van de informatie.